Menu
 

PRIJSGARANTIE

WeegschaalOnline heeft prijsgarantie op alle weegschalen!
Het betekent dat als u een weegschaal ergens anders goedkoper vindt, wij geven u even lagere prijs dan de concurrentie! 

Er moet aan een aantal vereisten voldaan worden om de prijs te kunnen aanpassen:

- De prijsgarantie is alleen geldig voor producten waarop Nederlandse en Belgische regelgeving rond BTW, douane, garantie en bescherming van de klant van toepassing zijn.

- Het product moet beschikbaar zijn in de winkel waar u de goedkopere prijs gevonden heeft.

- U moet schriftelijk kunnen aantonen waar u de goedkopere prijs gevonden heeft. Bijvoorbeeld d.m.v. een link of een specifiek aanbod.

- Indien dit een aanbieding inklusief levering is, passen wij hetzelfde toe. Hetzelfde geldt voor een prijs inklusief ophaling.

- De prijsgarantie is van toepassing op producten die beschikbaar zijn en dus niet op aanbiedingen in wachtrij, voordeelbundels en/of op aanbiedingen die beperkt zijn in aantal/tijd (1 stuk per klant of gelijkaardig).
De prijsgarantie geldt niet voor aanbiedingen waarvoor lidmaatschap vereist is bij bijvoorbeeld een aankoopvereniging of een andere vorm van betaling om deel te kunnen nemen aan de aanbieding.

Opgelet: om te kunnen genieten van onze prijsgarantie dient u contact op te nemen met onze supportafdeling alvorens u uw bestelling plaatst.


CONTACTEER ONS

Mail support@weegschaal-online.nl (Support in het Engels)

Phone  0 202 416 204 (Support in het Engels). Bereikbaar weekdagen 09:00 - 16:00. Gesloten tussen 12:00 en 12:30.Trustpilot 

WIJ ZIJN TROTSE LEVERANCIER VAN:

Even geduld aub