Menu
 

Word verdeler!

Bij WeegschaalOnline stellen wij onze verkoopsafspraken altijd op maat van de wensen van de klant af. Ongeacht of u dropshipping wenst, verzending naar een eigen magazijn of missschien een derde variant, wij hebben de oplossing voor u.

Dropshipping
Indien u de dropshipping kiest, zorgen wij wel voor die vervelende romslomp: verzending, ondersteuning en klachten. U hoeft enkel het product te verkopen. Bij aanvang van het contract ontvangt u een login voor onze website zodat u eenvoudig en snel bestellingen kan invoeren. Het enige wat u hoeft te doen is het product vinden en het adres van de klant invullen. Wij zorgen voor de rest!
U kan uiteraard ook bestellingen doorgeven via e-mail. Dan toetsen wij die graag voor u in in het systeem.

Partijen en verzendingen naar een eigen magazijn
Als u echter enkel partijen en kleinere verzendingen naar een eigen magazijn verstuurd wil krijgen, hebben wij daar uiteraard ook een oplossing voor. In dit geval krijgt u ook een login voor onze website zodat u bliksemsnel a.d.h.v. voorgedefinieerde fakturatie - en leveringsgegevens bestellingen met een afgesproken korting kan ingeven.

Uw tarieven
Bij ingang van het contract leggen we een korting vast voor uw bedrijf die geldt op al onze producten. Wanneer u inlogt op onze website ziet u alle tarieven reeds met de korting verminderd.


CONTACTEER ONS

Mail  E-mail: support@weegschaal-online.nl (Support in het Engels)
 Phone   Tel.: 0 202 416 204 (Support in het Engels) - Bereikbaar op weekdagen 09:00 - 16:00

 

 

Trustpilot 

WIJ ZIJN TROTSE LEVERANCIER VAN:

Even geduld aub