Menu
 

More Views

Industriële weegschaal KERN DE

Be the first to review this product

MERK Kern & Sohn

Het compacten platte design van de weegschaal maakt dat deze perfect is voor gebruik in bv productie, magazijn of een postafdeling. Dankzij het feit dat de weegschaal zowel op gewone batterijen als oplaadbare batterijen werkt kan de weegschaal gebruikt worden zonder electriciteitsaansluiting. Opgelet: Oplaadbare batterijen worden niet meeegeleverd en dienen apart aangekocht te worden. Het display is flexibel wat betreft plaatsing; het kan zowel vrijstaand gebruikt worden als gemonteerd op de weegschaal.


Dankzij de IP65 is de weegschaal goed beschermd tegen stof en water. Daardoor kan de weegschaal korstondig zelfs gebruikt worden in water of een vochtig milieu.


De weegschaal beschikt over een PRE-TARE functie voor het manueel wegen van verpakkingsgewicht. Dat kan handig zijn voor het controleren van gevulde niveau's.


Deze weegschaal heeft vrij programmeerbare maateenheden. De weegschaal maakt het mogelijk om eigen eenheden te definiëren. De weegschaal kan bijvoorbeeld speciale eenheden tonen, zoals lengte van een draad g/m, papiergewicht g/m² en dergelijke.


Maateenheden: oz, tol, lb, mo, tl (HK), ozt, tl (TW), dwt, kg