Over WeegschaalOnline

WeegschaalOnline is één van de grootste leveranciers in Europa van weegschalen en meetinstrumenten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is eigendom van de in 2006 opgericht Deense webshop Vaegteksperten.dk. We hebben momenteel webshops in Noorwegen (www.vektekspert.no), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrijk (www.expertdupesage.fr), Nederland en België (www.WeegschaalOnline.nl). Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons enorm produktaanbod zijn we marktleider in dienstverlening en levering van meet - en weeginstrumenten.

Onze missie is duidelijk:

Weegschaal-Online wil de grootste keuze aan weegschalen aanbieden tegen een scherpe prijs en nog scherpere service!

Bij onze gespecialiseerde klantenservice krijgt u altijd iemand aan de lijn die verstand heeft van weegschalen. Door regelmatige bijscholingscursussen blijven we bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wegen en meten. We hebben klanten in alle mogelijke branches en sectoren. Hierdoor hebben we door vele uiteenlopende vragen door de jaren heen een grote hoeveelheid kennis opgebouwd over zowel weegschalen als meetinstrumenten.

Mocht het zo zijn dat wij het antwoord toch niet meteen weten, dan hebben wij een directe lijn naar onze producenten en hun techniekers. Hierdoor kunnen we snel en nauwkeurig uw vragen beantwoorden, en antwoord geven op elke technische vraag over ieder product. Of u nu een keukenweegschaal voor uw privé-gebruik moet hebben, of een palletweegschaal voor uw magazijn, wij helpen u graag om de beste keuze te maken.

We hebben een zeer uitgebreide selectie van verschillende merken. Of u nu iets wil wegen op de miligram nauwkeurig, of iets wil wegen van honderden kilo's, u vindt het bij ons. We hebben simpele weegschalen die u gewoon vertellen wat iets weegt, maar ook weegschalen met vele functies en mogelijkheden zoals bijvoorbeeld telweegschalen of weegschalen die aangesloten kunnen worden op de computer of uw productieproces. Mocht u niet zeker weten welke weegschaal voor u het beste is, of niet helemaal de weegschaal kunnen vinden die u zoekt, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Het is heel belangrijk voor ons om de beste klantenservice op het internet te bieden. We beantwoorden alle vragen binnen de 24 uur op werkdagen en proberen altijd een oplossing op maat te vinden.

Aarzelt u niet als u nog verder vragen heeft.
Wij hebben ook onze chat service tot uw beschikking staan!

Administratie
(Administratief adres – hier kan niet worden geretourneerd)
Weegschaal-Online
Regus Breda Business Park II BV
Verlengde Poolseweg
4814 CL Breda
Nederland
BTW: 826803477B01
Tel: 020 24 16 204 (Support in Nederlands en Engels) - Bereikbaar weekdagen 09:00 - 16:00. Gesloten tussen 12:00 en 12:30
Mail: support@weegschaal-online.nl (Support in Nederlands en Engels).

Retourneren?
Wilt u uw bestelling retourneren? Volg onderstaande instructies. We hebben een retoursysteem gemaakt waarmee u uw bestelling snel en gemakkelijk kunt retourneren. Vul de velden in het systeem in, zodat we uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken.