Menu
 

Over WeegschaalOnline

WeegschaalOnline is één van de grootste leveranciers in Europa van weegschalen en meetinstrumenten voor particulieren en bedrijven. Het bedrijf is eigendom van de in 2006 opgericht Deense webshop Vaegteksperten.dk. We hebben momenteel webshops in Noorwegen (www.vektekspert.no), Finland (www.vaakaekspertti.fi), Frankrijk (www.expertdupesage.fr), Nederland en België (www.WeegschaalOnline.nl). Dankzij onze uitgebreide ervaring en ons enorm produktaanbod zijn we marktleider in dienstverlening en levering van meet - en weeginstrumenten.

Onze missie is duidelijk:

Weegschaal-Online wilt beschikken over de meest brede keuze van weehschalen aan de goedkoopste prijs!

 
Om 100% zeker te zijn dat wij de beste prijzen hebben over gans de markt, hebben we een robot geplaatst die voortdurend de concurrentie afleest waarop we onze prijzen aanpassen. Als u ergens anders goedkoper vindt, zullen wij, tenzij expliciet vermeld in de algemene voorwaarden, geven wij u even een goedkere prijs op het product in kwestie. Het betekent dat we altijd de beste prijs hebben!
Als u een keukenweegschaal voor uw privé-gebruik moeten hebben, ofwel een palletweegschaal voor uw magazijn, wij helpen u graag om de beste keuze te maken.


Onze produkten en leveranciers:
Wij staan in direct contact met onze producenten en hun techniekers en kunnen daardoor antwoord krijgen op elke technische vraag over elk product. Wij gebruiken alleen erkende, Europese leveranciers die ons garanderen dat hun producten zijn gefabriceerd onder de juiste voorwaarden. Bovendien onderwerpen we de producten zelf aan kwaliteitscontroles. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit producten in alle prijsklasses en van diverse kwaliteitsniveau's. Zo vindt u altijd wat u zoekt.

Klantendienst:
Het is heel belangrijk voor ons om de beste klantenservice op het internet te bieden. We beantwoorden alle vragen binnen de 24 uur op weekdagen en proberen altijd een oplossing op maat te vinden.

 

Aarlzelt u niet als u nog verder vragen hebt.
Wij hebben ook onze chat service tot uw beschikking gelaten! 

 

Retouradres en support:

WeegschaalOnline
Bijsterhuizen 2104E
6604 LG Wijchen
Nederland
ORG/BTW: DK33579721

Tel: 0 202 416 204 (Support in het Engels) - Bereikbaar weekdagen 09:00 - 16:00. Gesloten tussen 12:00 en 12:30
E-mail: support@weegschaal-online.nl (Support in het Engels)

Trustpilot 

WIJ ZIJN TROTSE LEVERANCIER VAN:

Even geduld aub